torstai 1. toukokuuta 2014

Tampereen vapputunnelmia

Vappuaaton ateria syötiin Hullussa Porossa oikein pitkän kaavan mukaan. Kaikki oli kiitettävän hyvää, niin omalla kuin seurueenkin lautasilla. Vappupäivänä tehtiin kierros Tampereen vappuhulinassa.



Kalalautanen oli siipan alkuruoka, josta ronkin maistiaisia. Nam!

Itse valitsin vahverokeiton, joka oli todella hyvää.


 Kunnon pippuripihvi.


Suklaakakkua ja jäätelöä.


 Jääkarpaloita ja kinuskikastiketta velipojan lautasella.


Minä ja veljen siippa nautimme lakka- ja karpalojäädykettä.


Kummityttö valitsi mansikkajäätelöä mansikkakastikkeella.


 "Hullu poro."




Vappupäivänä seurattin teekkarikastetta.


 Kasteen jälkeen kastetut teekkarit saunoivat tiiviissä tunnelmissa.






 Helsingissä Manta saa lakkinsa, Tampereella "patsastellaan" Tampere-kalsareissa. Eilen olivat vielä komeasti jalassa, nyt surullisesti väärinpäin kintuissa....


 Katumusiikkia perulaiseen tyyliin.


 Hämeenkadun olivat valloittaneet jalankulkijat ja pyöräilijät autojen sijaan.



2 kommenttia:

  1. Nam, mitä ruoka kuvia! Tulee nälkä ja ikävä suomalaisia ravintoloita.

    VastaaPoista
  2. Hullu Poro on juurikin paikka, josta saa suomalaista ruokaa. Kuvaa ei tullut otettua savuporokeitosta ja poropihvistä, joita veli vaimoineen tilasivat. Paljon oli ulkomaalaisia vappuna Hullussa Porossa syömässä, mm. espanjalaisia ja japanilaisia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...